News Flash:

Am avut in casa niste piept de pui si cascaval. Am mai pus cartofi si oua si a iesit o minunatie de piept de pui suculent la cuptor - Toti au mai cerut o portie cand au vazut ce bun e

10 Ianuarie 2018
2164 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 800 gr piept de pui spalat
  • 4-5 cartofi medii
  • 1 pahar de lapte
  • 4 rosii mai mici
  • 2 cepe potrivite

Citeste si Am avut acasa niste cartofi si carne tocata, le-am pus intr-o forma de tort si am pregatit o mancare de senzatie

  • 3 catei de usturoi curatati
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana de tara
  • 200 gr cascaval

Citeste si Cartofi cu copanele de pui frecate in usturoi la cuptor. Un preparat romanesc pe care il vei savura inca din cuptor. Sigur nimeni din casa nu va putea rezista, absolut delicioase

  • piper negru, proaspat rasnit
  • sare dupa gust
  • patrunjel tocat (pentru decor)

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in bucati mai mari sau mai mici, dupa plac, si pune-le vreo 2 ore in lapte (carnea va fi mai moale). Tapeteaza cu folie de aluminiu 2-3 tavi rotunde, mai inalte, apoi unge-le cu putin ulei.
Curata cartofii, spala-i si taie-i rondele. Dupa ce ii potrivesti de sare si piper, pune-i in formele de copt. Taie ceapa rondele subtiri si pune-o si pe ea. Presara piper si sare dupa gust, apoi adauga bucatile de carne.

Citeste si Cum pastrezi carnea de porc proaspata si sanatoasa, fara congelare, pana la vara? Iata metoda furata de la bunica

Mixeaza smantana cu cele doua oua. Imparte sosul n mod egal intre tavi. Spala rosiile, taie-le rondele si pune-le peste carne. Adauga usturoiul tocat marunt si cascavalul dat pe razatoare. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 45-50 de minute. Inainte de servire presara patrunjel.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021053 (s)