Ingrediente:½ kg
carne de porc (pulpa, muschi, cotlet)
2 oua
2 linguri faina
100g
fulgi de porumb½ lingurita sare
½ lingurita piper macinat
½ lingurita
boia de ardei iute (dulce)
300ml ulei pentru prajit
Citeste si Cel mai simplu mod de a face snitele de curcan - Bune de tot au iesitMod de preparare:Pentru pregatirea lor vom lua 6 felii de carne de porc macra fara grasime pe care o vom bate putin cu ciocanul pentru carne si apoi le vom condimenta cu sare si piper. Apoi pregatim celelalte ingrediente, amestecam intr-o farfurie intinsa faina cu putina boia iute sau chili daca ne place mai picant, in alta farfurie punem fulgii de porumb faramitati, iar intr-un castron batem bine 2 oua cu un praf de sare.
Punem pe foc o tigaie cu ulei la incins, iar cand acesta este incins luam o bucata de carne si o trecem intai prin faina pe ambele parti, apoi prin ou batut iar la sfarsit prin fulgi de porumb pana cand sunt acoperiti complet, dupa care o punem in tigaie si o prajim pe ambele parti.
Procedam asemanator cu celelate bucati de carne, iar dupa ce sunt frumos rumenite le scoatem intr-o farfurie pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei.
Snitele crocante din carne de porc cu fulgi de porumb, foarte bune, fragede, gustoase si crocante care merg foarte bine langa un
sos tzatiki sau un ketckup condimentat facut in casa si o portie de cartofi prajiti.
Crispy Strips un preparat tip
fast food dar preparat in casa pe care-l mananci in weekend cu cei dragi sau oricand vrei ceva bun, gustos si crocant la tine acasa.
Reteta de snitele de porc ne este recomandata de
preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)