News Flash:

Am aflat secretul cremei de zahar ars. Uite cum sa procedezi ca sa-ti iasa reteta din prima

28 Aprilie 2017
39222 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 l lapte
6 oua
4 linguri de zahar + 6 linguri pentru caramelizat
1 plic zahar vanilat
1 lingura faina/amidon

Mod de preparare:

Se pun ouale, zaharul, faina intr-un castron si se amesteca cu grija sa nu faca spuma. Se toarna laptele caldut si se amesteca.
Separat intr-o cratita se pun 6 linguri de zahar si se caramelizeaza la foc mic. Se rasuceste cratita cu grija astfel incat caramelul sa „tapeteze” peretii.

Citeste si Secretele aluatului perfect, dezvaluite de patiseri profesionisti

Se toarna cu grija amestecul de oua si lapte, se baga la cuptor la foc mic timp de aproximativ 25-30 minute. Se face testul cu scobitoarea, adica se inteapa crema cu o scobitoare si daca aceasta este curata inseamna ca crema este gata.
Se lasa sa se raceasca bine si se serveste alaturi de putin sirop.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema zahar zahar ars
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020891 (s)