News Flash:

Am aflat secretul celui mai bun tort de ciocolata si frisca - Doar asa sa-l faci de acum inainte

19 Aprilie 2017
12116 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blat:
300 g ciocolata neagra
100 g unt
250 g zahar
1 praf de sare
4 oua
200 g faina
2 lingurite rase praf de copt

Pentru crema:

500 g smantana cu 30% grasime
150 g zahar
Pentru decor
fulgi de ciocolata
capsuni
cacao

Mod de preparare:

Pentru blat, topesti ciocolata pe baie de aburi si o lasi sa se raceasca. Intre timp, mixezi untul cu zaharul si cu sarea. Adaugi ouale si continui sa mixezi. Pui faina si praful de copt amestecand cu o spatula. La final, adaugi ciocolata topita. Aluatul obtinut il torni intr-o tava tapetata si-l dai la cuptorul preincalzit la 175 grade Celsius, timp de 20 de minute, il lasi sa se raceasca 15 minute in tava si il asezi pe un platou.

Citeste si despre Reteta care a facut inconjurul lumii - Tort Snickers

Pentru crema, bati smantana cu zaharul pana obtii o crema groasa. Asezi peste blatul racit complet feliute de capsuni, apoi intinzi crema. Decorezi tortul cu fulgi de ciocolata, cu capsuni si presari cacao. Il dai la frigider 3 ore.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort frisca tort ciocolata retete tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015769 (s)