News Flash:

Aluat pentru paste

8 Septembrie 2014
931 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastele proaspete facute in casa au un gust minunat, iar reteta este cat se poate de simpla.
Ca sa obtii cele mai bune paste, secretul consta intr-un ingredient anume, potrivit lui Branden Byers, autorul cartii "The Everyday Fermentation Handbook". Este vorba de iaurt sau chefir, care fermenteaza si le da o aroma aparte. Incearca reteta propusa de el:

Ingrediente:

1 1/2 lingura iaurt natural sau chefir
125g faina 550
1 ou mare

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele intr-un bol, pana se combina. Lasa aluatul la dospit intre 30 minute si 3 ore. Apoi, taie-le in forma dorita. Cand sunt gata, fierbe-le in apa sarata timp de 1-2 minute, apoi scurge-le de apa. Nu le fierbe prea tare.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat paste retete paste retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028349 (s)