News Flash:

Aluat foietaj de casa - Secretul unui aluat bun, facut in numai 10 minute

23 Septembrie 2016
12378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
200 gr unt la temperatura camerei
1 galbenus
100 ml kefir sau smantana
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Amesteca untul cu faina. Vei obtine o masa sfaramicioasa, granulata.
2. Incorporeaza kefirul, sarea si oul. Framanta bine. In cazul in care aluarul e lipicios, mai trebuie pusa niste faina.
3. Baga aluat in frigider. Gata!
Ca sa fie ma fraged, in loc de unt pune untura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat foietaj aluat casa ingrediente aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020253 (s)