News Flash:

Aluat foietaj de casa - Secretul unui aluat bun, facut in numai 10 minute

23 Septembrie 2016
11897 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr faina
200 gr unt la temperatura camerei
1 galbenus
100 ml kefir sau smantana
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Amesteca untul cu faina. Vei obtine o masa sfaramicioasa, granulata.
2. Incorporeaza kefirul, sarea si oul. Framanta bine. In cazul in care aluarul e lipicios, mai trebuie pusa niste faina.
3. Baga aluat in frigider. Gata!
Ca sa fie ma fraged, in loc de unt pune untura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat foietaj aluat casa ingrediente aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025741 (s)