News Flash:

Aluat cu sunca presata la cuptor

11 Septembrie 2013
3145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aprox 300 gr sunca presata
1 pachet de aluat frantuzesc

Mod de preparare:

Aluatul se taie fasii de circa 4 cm grosime, se pune feli de sunca taiate pe jumatate, se ruleaza usor, se intorc si se asaza in tava pe hartia de copt, se da la cuptor pana se rumenesc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata aluat frantuzesc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2964 viz    0 com
2935 viz    0 com
1566 viz    0 com
2136 viz    0 com
1662 viz    0 com
1897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017446 (s)