News Flash:

Aluat cu sunca presata la cuptor

11 Septembrie 2013
3202 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aprox 300 gr sunca presata
1 pachet de aluat frantuzesc

Mod de preparare:

Aluatul se taie fasii de circa 4 cm grosime, se pune feli de sunca taiate pe jumatate, se ruleaza usor, se intorc si se asaza in tava pe hartia de copt, se da la cuptor pana se rumenesc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata aluat frantuzesc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3024 viz    0 com
3139 viz    0 com
1593 viz    0 com
2175 viz    0 com
1700 viz    0 com
1942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012877 (s)