News Flash:

Alimentele periculoase din bucatarie

14 Februarie 2013
2441 Vizualizari | 0 Comentarii
Foarte putini sunt oamenii care inteleg ca mancarea este cea care conteaza atunci cand vorbim despre sanatate. Suntem ceea ce mancam. Din pacate insa, zi de zi continuam sa consumam produse care ne otravesc organismul.

Zahar

Daca vrei sa faci o schimbare cu adevarat semnificativa in dieta, elimina complet zaharul. Acesta, chiar si in cantitati mici, iti distruge sanatatea. Acesta suprima activitatea sistemului imunitar si joaca un rol semnificativ asupra hormonilor, aruncand corpul intr-un haos biochimic. Din pacate, nu e suficient doar sa eviti sa pui zahar in mancare. Trebuie sa elimini si produsele procesate care contin foarte mult zahar sau indulcitori artificiali.

Noi iti recomandam sa le consumi cat mai rar si sa folosesti indulcitori naturali pentru retetele tale.

Faina alba

Toate produsele coapte sunt facute din faina alba. Problema este ca aceasta nu este aproape deloc nutritiva, este toxica si este un anti-nutrient. Asta inseamna ca, pentru a fi metabolizata, foloseste mineralele din corp si creeaza carente. Inlocuieste-o cu cereale integrale: mei, ovaz, quinoa, orez, grau.

Uleiuri procesate

Cei mai multi oameni considera ca produsele slabe in grasimi sunt sanatoase. Nu este adevarat! Corpul nostru are nevoie de grasimi pentru a functiona corect. Problema este ca atunci cand sunt incalzite la peste 300 grade Celsius, uleiurile devin grasimi trans si sunt toxice pentru organism. Incearca sa elimini produsele care contin acest tip de grasimi, cum ar fi cartofii prajiti, produsele de patiserie, margarina sau semipreparatele.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sanatate zahar indulcitori naturali faina alba anti-nutrient mei ovaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032814 (s)