News Flash:

Alge cu paste si legume

28 Aprilie 2011
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Alge cu paste si legume
Ingrediente: o mana de alge 200 gr paste 2 morcovi 1 chuchu (sau inlocuiti cu varza de bruxelles) o cutie de ciuperci champion 1 cutie smantana de soia Preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor, punem si legumele curatate la fiert cu putina sare, calim ciupercile in 2 linguri ulei de masline si putin delikat. Algele le punem intr-un vas cu apa calduta si lasam 10 min. Cand sunt gata legumele si pastele, ungem o tava cu putina margarina si punem pastele fierte, pe urma legumele taiate rondele, ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam cu putina sare, piper si turnam smantana de soia peste, dam la cuptor pt 20 min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura soia mango
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2214 viz    0 com
1194 viz    0 com
1113 viz    0 com
1350 viz    0 com
1657 viz    0 com
987 viz    0 com
2105 viz    0 com
3114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013582 (s)