News Flash:

AJUTOR! Mi s-au inmuiat castravetii! Cum sa scap de aceasta problema? Iata SECRETUL retetei ce-ti pastreaza castravetii TARI

21 Octombrie 2016
7226 Vizualizari | 0 Comentarii
Uite cum trebuie sa procedezi:

1. Speli castravetii, ii pui intr-un vas si ii pastrezi de pe o zi pe alta in apa cu sare (saramura).
2. Apoi ii scoti din acea saramura (pe care o arunci), ii scurgi si ii pui in borcane.
3. In prealabil se pot pune pe fundul borcanului: cimbru (crengute sau doar “scuturat”/samanta), boabe de mustar, piper boabe, feliute de ceapa, catei de usturoi, ardei iute, zahar, hrean taiat etc.
4. Apoi amesteci intr-o oala apa rece, sare si otet (dupa gust). Le amesteci bine si torni in borcane, peste castraveti. Du la rece in camara sau pivnita.

 IMPORTANT: otetul folosit sa fie otet din VIN!

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

saramura borcane piper boabe otet vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023121 (s)