News Flash:

Ai pus asa ceva in borcanul cu castraveti murati? Nu am crezut pana nu am gustat.

22 August 2016
17349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg castraveti
15 boabe de piper negru
1 tulpina de marar proaspata
1 felie de paine alba prajita
4 catei de usturoi
3 linguri sare
apa cat cuprinde

Mod de preparare:

1. Spala castravetii si injumatateste-i pe lungime.
2. Pune boabele de piper si mararul pe fundul unui borcan.
3. Aseaza castravetii in borcan pe verticala.
4. La final strecoara cateii de usturoi intregi printre castraveti.
5. Pune o crenguta de marar peste castraveti, apoi sarea si baga felia de paine alba.
6. Toarna apa pana umpli borcanul.
7. Pune o farfurie peste gura borcanului, iar pe acesta muta-l afara, unde e mai cald. Castravetii vor fi murati in 2-4 zile.
8. Inainte de servire clateste castravetii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muraturi castraveti murati trucuri retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014201 (s)