News Flash:

Ai observat asta pe cartofi? Arunca-i imediat!

1 Decembrie 2016
2541 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu scrie pe ei data de expirare, insa exista posibilitatea de a afla cand trebuie sa ii aruncam. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la coaja lor

Multa lume considera ca unele legume, printre care si cartofii, nu se strica niciodata. In realitate, acestia nu mai trebuie consumati in momentul in care coaja lor capata o culoare verzuie.

In acest stadiu, elimina o substanta care este toxica pentru om.

Daca observi ca pe cartofii pe care i-ai cumparat apar muguri mici, maro si verzi, inseamna ca amidonul incepe sa se transforme in zahar. Asta se intampla dupa ce cartoful a fost tinut intr-un mediu umed.

Daca mugurii sunt ”zbarciti”, este un semn ca acel cartof contine foarte multi nutrienti.

Ca sa previi inmugurirea si colorarea cojii in verde, depoziteaza-i in spatii racoroase si uscate, nu in frigider. De asemenea, nu-i tine in pungi sau hartii.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

muguri zahar frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020949 (s)