News Flash:

Ai mei ma intreaba zilnic cand mai fac ciuperci umplute la tava. Le plac la nebunie

27 Iunie 2017
810 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de ciuperci proaspete
2 cepe
1 legatura de patrunjel verde
130 ml smantana grasa
3 linguri de pesmet
200 g cascaval ras
sare
piper
ulei

Mod de preparare:


Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit,tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei.
Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana,condimentele. Lasam pana scad putin,la sfarsit adaugam pesmetul.Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena.
Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit.
Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.
Se servesc alaturi de friptura.

sursa: retete culinare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci proaspete smantana grasa piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023625 (s)