News Flash:

Ai mei imi cer aproape zilnic sa le tot fac rosii umplute - Daca ai sti cu ce le-am umplut, le-ai face si tu chiar acum!

17 Martie 2017
29764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
100 g cascaval ras
3 rosii mari
80 g sunca sau bacon
2 linguri de ulei
piper
sare
busuioc

Mod de preparare:

Taie un capac rosiilor si scobeste-le interiorul cu ajutorul unei lingurite. Ai grija sa nu le rupi.
Adauga cascavalul ras, baconul si ouale. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga busuioc.
Infasoara-le apoi in folie de aluminiu si coace-le la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pana cand ouale se coc complet.
Serveste-le calde alaturi de felii de paine prajita.

sursa: acasa

rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 24 queries | Mysql time :0.010995 (s)

loading...