News Flash:

Ai mei au mai cerut cate o portie dupa ce au vazut cat de buna e supa cu perisoare si legume - reteta traditionala

24 Iulie 2017
2265 Vizualizari | 0 Comentarii
Un bol cu supa calda sau rece este exact ce ai nevoie pentru a te hidrata in zilele caniculare. Iata cum se prepara acest fel de mancare traditional!

Ingrediente:

Pentru perisoare:

2 linguri orez
500 g carne tocata
2 linguri pesmet
1 ou
patrunjel
sare
piper
boia de ardei

Citeste si Secretul ciorbei radautene a fost dezvaluit de o gospodina din Bucovina. Cu aceasta reteta nu vei da gres vreodata!

Pentru supa:
2 linguri ulei
1 ceapa
1 morcov
1 dovlecel
1 ardei
1,5 l apa
2 rosii
2-4 linguri otet
patrunjel

Mod de preparare:

Fierbi orezul in apa cu sare pana cand se fierbe pe jumatate, apoi il scurgi.
Dai prin razatoare morcovul si dovlecelul, apoi toci ceapa si ardeiul. Incingi uleiul si calesti legumele cateva minute, apoi adaugi rosiile tocate, apa si lasi sa fiarba.
Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu orezul, pesmetul, oul, verdeata, sare, piper si boia. Formezi perisoarele cu mana umeda, le pui in supa si le lasi sa fiarba 15-20 de minute. Asezonezi supa cu sare, piper si otet. La final, presari patrunjel tocat.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa calda citeste si razatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013247 (s)