News Flash:

Ai mancat vreodata parjoale umplute? Ca sa fie bune, gospodinele respecta aceasta reteta

5 Septembrie 2016
6812 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250-300 gr carne tocata
1/3 pahar lapte semidegresat
2 lingurite unt
1 felie de paine
1 ou crud
1/2 pahar faina
50-60 gr branza tare
piper negru
sare

Mod de preparare:

1. Inmoaie felia de paine in apa, apoi stoarce-o bine.
2. Amesteca painea cu carnea tocata, sarea si piperul.
3. Separat pregateste umplutura. Amesteca branza data pe razatoare cu oul fiert (dat si el pe razatoare). Bineinteles, potriveste de sare si piper.
4. Adauga linguritele de unt si omogenizeaza.
5. Ia cate doua linguri din compozitia pentru parjoale si modeleaza-le intre palme, ca sa obtii o parjoala mai lata.
6. Pune pe ea o lingura de umplutura, apoi modeleaza-le astfel incat carnea sa acopere integral umplutura.
7. Bate oul crud cu laptele mentionat, dupa care adauga sare, piper si faina. O sa obtii o masa cu o consistenta mai subtire.
8. Trece fiecare parjoala prin acest mix, dupa care prajeste-o in ulei incins.
9. Dupa aceea muta parjoalele intr-o tava de copt si baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute. Nu uita ca, la jumatatea intervalului, sa le intorci pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parjoale umplute reteta parjoale parjoale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013955 (s)