News Flash:

Ai mai facut placinta cu branza, dar cu siguranta nu stiai secretul care o face delicioasa

31 Octombrie 2016
5692 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 450 gr faina
50 gr zahar
1 pliculet praf de copt
50 gr unt
2 oua
1 lingura zeama de lamaie

Pentru umplutura:
4 oua
500 gr branza de vaci
100 gr zahar
150 g smantana
40 gr faina
coaja rasa de lamaie
70 gr stafide
fulgi de migdale

Mod de preparare:

1. Freci untul cu zaharul, adaugi ouale, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie
2. Framanti un aluat pe care il intinzi cu sucitorul pe o planseta.
3. Faramitezi branza de vaci bine scursa, o amesteci cu smantana, zaharul, coaja rasa de lamaie, faina si stafidele.
4. La sfarsit, adaugi 2 oua unul cate unul si le incorporezi bine in compozitie.
5. Ungi o tava cu ulei si o presari cu faina, asezi aluatul intins, adaugi umplutura de branza si torni cele 2 oua ramase (si batute bine).
6. Presari fulgii de migdale, apoi o bagi la cuptor 60 de minute.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018452 (s)