News Flash:

Ai mai facut pana acum budinca de paine? Se mai numeste si budinca saracului

23 Octombrie 2017
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu arunca painea veche si uscata deoarece din ea poti prepara cea mai buna budinca de paine, aromata cu branza.

Ingrediente:

1 paine uscata
600 ml lapte
1 lingura ulei
8 oua
1 praf de sare
piper
6-7 rosii cherry sau 1 rosie mai mare
300 g mozzarella
busuioc proaspat

Citeste si Budinca cu seminte de chia

Mod de preparare:

Tai painea felii, apoi cubulete si injumatatesti rosiile cherry. Ungi cu ulei o tava. Bati laptele cu ouale, sare si piper. Adaugi painea, rosiile, mozzarella rasa si busuioc, dupa gust. Omogenizezi si lasi painea sa se inmoaie cel putin 30 de minute, apoi pui compozitia in tava si o dai la cuptor 40-45 de minute. Servesti budinca cu busuioc proaspat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine uscata sare mozzarella busuioc proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014531 (s)