News Flash:

Ai facut-o gresit pana acum! Asta este cea mai rapida si sigura metoda de a dezgheta puiul. Toate gospodinele trebuie sa afle acest truc

1 Decembrie 2016
1818 Vizualizari | 0 Comentarii
Produsele congelate sunt usor de depozitat, insa greul vine abia atunci cand vrei sa le gatesti. Cea mai mare problema, de exemplu, apare atunci cand vrei sa dezgheti puiul. Din fericire, exista un truc oferit chiar de un bucatar

Pentru a decongela carnea, cei mai multi lasa carnea inghetata afara, pe bufetul din bucatarie. Dupa ce ca e un proces destul de incet, nu este nici sigur, spune expertul culinar.

"Daca ai de gand sa lasi jumatate din zi carnea afara, la dezghetat, nu prea suna ademenitor pentru ca se va altera." Cea mai buna metoda de a decongela puiul este sa-l pui in apa rece. Cufunda puiul congelat intr-un bol cu apa rece si lasa-l in chiuveta. Porneste robinetul si lasa apa rece sa curga peste puiul ambalat.

"Chiar daca apa este rece, tot topeste mai repede decat aerul. Apa actioneaza de patru ori mai rapid."

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019149 (s)