News Flash:

African

21 Iulie 2011
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
African
Ingrediente: 3 cl dry gin 3 cl Creme de Curacaco 2 stropi de Karawankenperle 5 stropi de Angostura Mod de preparare: Intr-un shaker se punl lichiorul si ginul si se adauga Karawankenperle, Angostura si gheata. Se mixeaza pana cand compozitia devine spumoasa. Dupa aceea se toarna intr-un pahar de cocktail.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sifon chartreuse verte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1036 viz    0 com
893 viz    0 com
1227 viz    0 com
1088 viz    0 com
1223 viz    0 com
1055 viz    0 com
1366 viz    0 com
948 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016209 (s)