News Flash:

African

21 Iulie 2011
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
African
Ingrediente: 3 cl dry gin 3 cl Creme de Curacaco 2 stropi de Karawankenperle 5 stropi de Angostura Mod de preparare: Intr-un shaker se punl lichiorul si ginul si se adauga Karawankenperle, Angostura si gheata. Se mixeaza pana cand compozitia devine spumoasa. Dupa aceea se toarna intr-un pahar de cocktail.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sifon chartreuse verte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1014 viz    0 com
833 viz    0 com
1177 viz    0 com
1052 viz    0 com
1185 viz    0 com
1013 viz    0 com
1330 viz    0 com
925 viz    0 com
1161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012847 (s)