News Flash:

Afla daca branza pe care o iei din magazine e falsificata. Uite cum se face testul

13 Iulie 2017
1644 Vizualizari | 1 Comentarii
Unii producatori de branzeturi adauga amidon si grasimi vegetale in branza dulce de vaci, iar acest lucru il poti testa cu ajutorul unei picaturi de iod, potrivit Realitatea.net.

Daca branza contine amidon, locul in care ai picurat iod se va colora in albastru. In caz contrar, nu-si va schimba culoarea.

Trebuie sa lasi branza pe care ai picurat amidon timp de cateva ore la temperatura camerei. Daca aceasta contine grasimi vegetale, deasupra ei va aparea o crusta galbuie.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amidon grasimi vegetale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

lili  | #1414
"Trebuie sa lasi branza pe care ai picurat amidon timp de cateva ore "


picaturi de iod sau amidon? Hotarati-va!
sau mai cititi articolul pana i-l publicati
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014575 (s)