News Flash:

Ador sa mananc tartinele astea fierbinti. Si sunt multumita ca ii pot hrani rapid pe ai mei! Indiferent cate as face, mereu sunt putin.

1 Februarie 2017
39655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

file de peste
1 franzela
cca 200 gr cascaval
piper negru
sare
maioneza
1/2 pahar lapte
3 oua
ulei

Mod de preparare:

1. Feliaza franzela.
2. Mixeaza ouale cu laptele.
3. Unge o tava de copt cu putin ulei.
4. Inmoaie fiecare felie de paine in mixul cu ou si lapte, apoi pune una langa alta, in tava.
5. Taie pestele in bucatele si pune pe fiecare felie de franzela.
6. Presara cascavalul razuit, sarea si piperul.
7. Adauga si putina maioneza peste fiecare felie de paine.
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta peste tartine peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019982 (s)