News Flash:

Adauga aceste doua condimente atunci cand marinezi carnea si reduci cu aproape 90% substantele nocive care se formeaza in timpul gatirii la temperaturi mari

6 Decembrie 2016
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
Specialistii de la Universitatea Kansas State din SUA sustin ca recomandarea potrivit careia este bine sa reducem consumul de carne preparata la gratar se bazeaza pe dovezi stiintifice solide. Varietatile de carne procesata sau prajita contin substante nocive (amine heteroclitice) care se formeaza in momentul in care produsul este expus la temperaturi ridicate, si care patrund in mancarea preparata la carbuni, scrie clicksanatate.ro.

De aceea, pentru a preveni astfel de probleme, specialistii acestui for ne recomanda sa punem mai intai carnea la marinat, timp de o ora si sa adaugam cimbru si rozmarin, doua condimente bogate in antioxidanti, care au capacitatea sa elimine 87% din cantitatea substantelor nocive, care se formeaza in timpul prajirii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne procesata amine heteroclitice antioxidanti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018509 (s)