News Flash:

Aceste parjoale cu sos iti potolesc foamea instant

21 Iulie 2017
3946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 parjoale moldovenesti
1 ceapa mica
5 catei de usturoi
3 linguri ulei
3 linguri bulion
3 linguri vin rosu
3 cani de apa
1 lingurita faina
1 lingurita otet
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
2 foi de dafin
½ lingurita piper macinat
½ lingurita cimbru
½ lingurita piper boabe

Citeste si Secretul celor mai grozave parjoale cu carne din lume! Nu vei da gres cu acest preparat!

Mod de preparare:

Avem parjoalele pregatite cu o zi inainte, reteta si modul de preparare foarte simplu este aici.
Intr-o craticioara facem un sos pentru parjoale preparat dupa preferinta dulce sau marinat. Calim la inceput o ceapa taiata marunt cu o lingurita de sare iar cand aceasta devine sticloasa punem o lingurita de zahar.
Caramelizam foarte usor ceapa apoi adaugam usturoiul taiat feliute pe care il tinem 2 minute in uleiul incins, apoi adaugam pe rand pasta de tomate si faina dizolvata in putina apa, restul condimentelor si 3 cani de apa.
Lasam sa fiarba 5-10 minute pana cand sosul se leaga, apoi punem parjoalele si lasam sa fiarba la foc moderat timp de 15 minute, la final mai potrivim gustul mancarii daca mai este nevoie si oprim focul.
Pârjoale moldovenesti cu sos, o mancare din bucataria traditionala romaneasca care-ti aduce bucuria in suflet si te face sa te gandesti mai frumos pe masura ce gusti tot mai mult din ele si iti plac, o mancare reusita si apreciata de cei dragi din jurul mesei.

Reteta de parjoale cu sos ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parjoale moldovenesti bulion vin rosu otet piper macinat cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018864 (s)