News Flash:

Aceste chiftelute de dovlecei sunt excelente pentru o zi de post

11 August 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Aceste chiftelute de dovlecei sau dovleac, caci si din dovlecei mai tinerei putem pregati chiftelutele sunt excelente pentru o zi de post, dar si in alte zile cand nu avem chef de carne si vrem ceva mai usor si mai ieftin de gatit.

Ingrediente:

700 g dovlecei (curatati si razuiti)
60 g faina
50 g pesmet
sare
piper
3-4 catei usturoi
1 lingura marar verde tocat (optional)

Mod de preparare:

Dovlecelul se curata se taie pe jumatate de-a lungul si indepartam semintele dupa care il razuim pe razatoarea mare. Presaram cu putina sare, amestecam si lasam 15 minute la murat dupa care vom stoarce dovlecelul razuit si il punem in alt vas. Adaugam piper, marar verde tocat, usturoiul pisat, sare daca mai e nevoie faina si pesmetul. Amestecam si formam chiftelutele pe care le vom praji in ulei incins pana se rumenesc frumos. Se scot pe servet de hartie se servesc cu diferite sosuri, ketchup, dar las la latitudinea fiecaruia cu ce doreste sa le serveasca. Eu personal le prefer cu mustar, dar si cu o salata de castraveti si rosii nu le refuz.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei usturoi marar verde ulei incins mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018388 (s)