News Flash:

Aceasta glazura nu se sfarama nici macar atunci cand este taiata. O glazura perfecta pentru ornarea prajiturilor perfecte. Reteta are cateva ingrediente simple

7 Decembrie 2018
756 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • Zahar pudra – 100 de grame
  • Gelatina – 1 lingurita
  • Apa – 4 linguri (2 linguri de gelatina
  • 2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare: Punem o lingurita de gelatina intru-un castron ,adaugam doua linguri de apa la temperatura camerei,si lasam gelatina sa se umfle, pentru aproximativ 20 de minute. Intr-o cratita punem 100 de grame de zahar pudra, si adaugam doua linguri cu apa, dupa care amestecam pe se omogenizeaza bine. Punme oala la fiet pe un foc mediu, amestecand constant, iar cand incep sa apara primele bule, luam cratita de pe foc.

Adaugam gelatina deja umflata, si o amestecam panna aceasta se dizolva si se incorporeaza in compozitie. Apoi folosind un mixer electric, mixam la xiteza maxima. Pe masura ce mixam, incepem sa observam ca, glazura devine alba, si va incepe sa se ingroase. Cand aceasta sa ingrosat suficient, glazura este gata pentru a fi folosita. Putem schimba culoarea glazurei, folosind coloranti alimentari.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

glazura prajituri reteta glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014649 (s)