News Flash:

Aceasta este probabil cea mai buna marinada pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui

18 Martie 2019
1593 Vizualizari | 0 Comentarii

Iata cum se prepara o marinada pentru carnea de miel:

Ingrediente:

  • vin alb
  • ulei de masline
  • usturoi (de preferat verde)
  • menta
  • cimbru
  • un pic de busuioc
  • foi de dafin
  • piper
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare:

Tocati usturoiul verde, menta si busuiocul si puneti-le intr-un bol. Adaugati vinul si omogenizati bine. Adaugati si celelalte ingrediente, lasand la urma sarea si piperul.

Pregatirea carnii de miel pentru friptura: Cantitatea de marinada trebuie sa fie suficienta pentru a acoperi bine carnea. Asezati bucatile de carne intr-un vas intins - cele yena sunt foarte bune), apoi turnati baitul. Acoperiti vasul cu capacul sau - daca este prevazut cu unul, o folie de plastic sau de aluminiu si lasati-l la frigider.

Ideal este sa o lasati o zi inainte de a o gati la cuptor, si din cand in cand sa o mai invartiti pentru a va asigura ca marinada o patrunde pe toate partile. Daca nu aveti timp, lasati carnea la marinat macar 2-3 ore.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marinata carne friptura miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014416 (s)