News Flash:

Acadele din piept de pui

11 Iulie 2011
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
Acadele din piept de pui
Ingrediente: 3 buc. piept de pui 1 catel de usturoi 1 lingurita de piper 1/4 ceapa 1 lingura de patrunjel tocat 2 linguri de faina 2 rosii sare ulei Mod de preparare: Se toaca bucatile de piept de pui. Apoi se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul. Cu mainile umede se formeaza bilute de carne, care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au racit putin, se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele. Se taie rosiile pe jumatate si se infig acadelele in ele. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan usturoi patrunjel rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
2593 viz    0 com
3288 viz    0 com
1041 viz    0 com
2438 viz    0 com
1100 viz    0 com
1206 viz    0 com
1317 viz    0 com
1474 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013729 (s)