News Flash:

Acadele de piersici

27 Iunie 2013
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g piersici
1 lamaie medie
1/4 ceasca de suc de portocale
1/4 ceasca de zahar
1/4 extract de vanilie

Mod de preparare:

Mai intai, curata piersicile de coaja si taie-le bucatele micute. Pune-le intr-un procesor de alimente si mixeaza-le pana cand obtii un piure. Amesteca intr-un bol mai mare sucul de lamaie, sucul de portocale, extractul de vanilie si zaharul, pana cand se dizolva zaharul.
Adauga aceasta compozitie peste piureul de piersici si amesteca pana cand se omogenizeaza. Pune cate o lingura sau doua din acest amestec in forme micute, apoi baga-le la congelator cel putin o ora.
Acadelele de piersici de servesc reci, ca atare sau cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030050 (s)