News Flash:

Acadele cu sirop de porumb

30 Iulie 2013
2748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2/3 ceasca de zahar
1 ceasca de sirop de porumb
1 1/2 lingurita de colorant alimentar (dupa gust)
betisoare pentru acadele
matrite (forme) pentru acadele

Mod de preparare:

Pozitioneaza betisoarele in formele sau matritele pentru acadele, dupa ce le ungi in prealabil cu putin unt sau spray pentru gatit.
Topeste, intr-o oala, zaharul si siropul de porumb, amestecand continuu. Acopera oala si lasa sa fiarba preparatul timp de 3 minute. Ia capacul, mareste focul pana cand temperatura ajunge la 300 de grade si mai lasa oala putin pe foc, pana cand compozitia capata culoarea chihlimbarului.

Indeparteaza oala de pe foc si imparte-o in mai multe cantitati, in functie de cate culori vrei sa dai acadelelor. In fiecare oala, pune cate un colorant, apoi toarna-le in matrite si baga-le la frigider pentru a se intari.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colorant alimentar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1803 viz    0 com
1742 viz    0 com
1003 viz    0 com
1724 viz    0 com
1190 viz    0 com
1667 viz    0 com
1302 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1876 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025740 (s)