News Flash:

Acadele cu parmezan

11 Iulie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Acadele de parmezan
Ingrediente: bete de lemn sau stiksuri cascaval ras piper Mod de preparare: Se pun cateva bete sau stiksuri in tava, depinde de marimea acesteia, apoi se apuca cu trei degete si se pune cascavalul, astfel incat partea de sus a blatului sa fie acoperita. Se pune in cuptorul incins 7 minute, depinde de cuptor, la foc mediu. Dupa ce se coc se pun intr-un pahar sau o tava. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sticksuri fasole rosii cascaval piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2534 viz    0 com
3250 viz    0 com
998 viz    0 com
2369 viz    0 com
1071 viz    0 com
1169 viz    0 com
1283 viz    0 com
1443 viz    0 com
1532 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019440 (s)