News Flash:

Acadele cu parmezan

11 Iulie 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Acadele de parmezan
Ingrediente: bete de lemn sau stiksuri cascaval ras piper Mod de preparare: Se pun cateva bete sau stiksuri in tava, depinde de marimea acesteia, apoi se apuca cu trei degete si se pune cascavalul, astfel incat partea de sus a blatului sa fie acoperita. Se pune in cuptorul incins 7 minute, depinde de cuptor, la foc mediu. Dupa ce se coc se pun intr-un pahar sau o tava. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sticksuri fasole rosii cascaval piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2648 viz    0 com
3338 viz    0 com
1085 viz    0 com
2529 viz    0 com
1153 viz    0 com
1256 viz    0 com
1362 viz    0 com
1537 viz    0 com
1632 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019968 (s)