News Flash:

Abia i-am luat de pe foc. Miros asa de bine! Cartofi noi la tigaie

21 Iunie 2017
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi ( aprox 500g)
2 catei de usturoi
patrunjel verde
putin ulei
sare

Mod de preparare:

Va scriu de la inceput ca trebuie sa folositi o tigaie cu peretii grosi sau una antiadeziva.

Spalam cartofii bine (eu nu ii curat pe cei noi), ii taiem bucatele. Incingem uleiul intr-o tigaie si adaugam cartofii. Punem putina vegeta (optional), facem focul mic si acoperim cu un capac. Lasam 10 minute timp in care mai amestecam de 2-3 ori. Gustam si daca sunt facuti adaugam patrunjelul si usturoiul ambele tocate marunt.
Nu adaugam apa.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi usturoi patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017631 (s)