News Flash:

A trecut cateva felii prin ou si pesmet, apoi le-a pus la prajit. Am invatat reteta si eu si o fac ori de cate ori vreau ceva bun

9 Martie 2017
20968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g de branza tare
2 oua
4 linguri faina
4 linguri pesmet
ulei de gatit

Mod de preparare:

Se taie branza in 4 bucati de aproximativ 100 grame. Ouale sunt amestecate cu 1 lingura de apa. Fiecare bucata de branza este scufundata mai intai in apa, apoi se da pe toate partile prin faina, apoi prin ou si in cele din urma in pesmet.

Bucatile preparate se pun in frigider pentru 2 ore. Apoi se scot si se prajesc intr-o tigaie cu ulei fierbinte. Odata ce s-au prajit, se pun pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018899 (s)