News Flash:

A taiat tortul, apoi l-a acoperit cu felii de paine! Nimeni nu stia trucul asta!

12 Iulie 2017
689 Vizualizari | 0 Comentarii
Cui nu-i place sa savureze o felie de tort insiropata si plina de crema chiar si la cateva zile dupa ce tortul a fost taiat?
Ei bine, acest lucru nu este posibil de fiecare data. Pe masura ce tai felii din tort, acesta incepe sa-si piarda din textura si sa fie din ce in ce mai uscat.

Pentru a te bucura de fiecare data de o felie insiropata si plina de crema, incearca acest truc simplu.

Pune felii de paine acolo unde ai taiat tortul si fixeaza-le cu scobitori. In acest fel, aerul va usca painea iar desertul tau preferat va fi la fel de bun.

sursa: girly

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crema scobitori
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019562 (s)