News Flash:

A pus piure intr-o cratita, a facut gropite in el si a spart oua. Ce a iesit e foarte gustos!

24 Februarie 2017
18891 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cartofi albi
4 oua
100 ml lapte
o lingura unt
50 gr cascaval sau branza de calitate buna
putin pesmet
un varf lingurita zahar brun
sare

Mod de preparare:

Se curata, se spala, se taie si se pun la fiert cartofii in apa cu sare, cam 20 de minute. Se scurg, se piseaza, se amesteca cu laptele si untul pana se formeaza piure fin.
Se unge un vas rezistent cu unt, tapetati cu pesmet, intindeti piureul pe toata suprafata, se pune cascaval ras deasupra si se da la cuptor.
Cand vedeti ca s-a rumenit binie, cu dosul unei linguri de ciorba se face niste adancituri si se sparge cate un ou proaspat, in fiecare gaura.
Reintroduceti vasul in cuptor si-l lasati pana se pregatesc si ouale.

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi albi lapte cascaval zahar brun pesmet cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019852 (s)