News Flash:

A pus o felie de pepene pe gratarul încins. Pare ciudat, dar rezultatul e delicios. Iata reteta

13 Iulie 2017
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepenele e un deliciu perfect pentru zilele calde. Credeam ca stim cum se manânca pepenele, dar se pare ca exista si o alta modalitate, pe lânga a musca din el. Iata cum îl poti folosi ca baza pentru o mâncare savuroasa, scrie kanald.ro.

Amesteca o ceapa taiata rondele cu otet, zahar si are. Lasa-le într-un vas 15 minute, sau pâna când ceapa se înmoaie. Amesteca doua linguri din lichidul rezultat cu doua linguri de ulei de masline, apoi scurge tot lichidul din ceapa.

Adauga amestecul cu ulei de masline peste ambele fete ale feliei de pepene si pune-o pe gratar, timp de 3-4 minute, pe fiecare fata.
Apoi pune rondele de ceapa peste felia de pepene, adauga brânza si nuci, apoi busuioc. Pizza cu pepene e gata, tai-o în 8 felii mai mici si... pofta buna.

sursa: realitatea

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

deliciu perfect
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014970 (s)