News Flash:

9 adevaruri socante despre mancarea de zi cu zi

5 Noiembrie 2012
3212 Vizualizari | 0 Comentarii
Crezi ca mancarea zilnica este curata? Ai impresia ca cele mai alese produse sunt sanatoase? Iata 9 adevaruri socante, care te vor pune pe ganduri:

1. Vinul nu este chiar asa curat. Sa recunoastem, in momentul in care strugurii sunt storsi in masina, sunt zdrobiti impreuna cu insectele si chiar pasarile mici din vie. In cazul vinului ieftin, cel mai adesea, strugurii nu sunt separati de toate acestea. Producatorii de vin mai scump au masinarii speciale, care purifica vinul pana la 99%. Conform unor specialisti, restul de 1% inseamna animale moarte.

2. Pentru limpezirea vinului se folosesc gelatina (din oase de animale), clei de peste, argila si sange de taur.

3. Potrivit unui grup de aparatori ai mediului, mai mult de 90% din piersici, nectarine si mere contin pesticide.

5. Pestele contine cantitati mai mari de mercur, iar acesta duce la dezvoltarea afectiunilor cardiovasculare.

6. Mai mult de jumatate din puii crescuti pentru consum contin arsenic. Si mai mult arsenic se gaseste in materialele fecale de la gaini, folosit drept ingredient natural.

7. Painea este pufoasa datorita sulfatului de amoniu, care face drojdia sa creasca mai mult.

8. In 2008, un politist a castigat procesul intentat impotriva KFC/Tacco Bell pentru ca i s-a servit mancare amestecata cu urina unui angajat al fast-food-ului. Spre mirarea tuturor, respectiva persoana nu si-a pierdut locul de munca.

9. Stiai ca, dimineata, iti pui in cafea cenusa de oase de vita? Nu-ti vine sa crezi, dar daca folosesti zahar alb fin, atunci este adevarat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gelatina piersici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027011 (s)