News Flash:

8 sfaturi pentru gospodine

19 Februarie 2012
2494 Vizualizari | 0 Comentarii
Broccoli
Indiferent cate am sti, indiferent de la cine am auzit cum ar trebui sa procedam, de exemplu, cu broccoli sau cu aluatul pentru prajituri, niciodata nu e prea mult sa invatam. Iata cateva sfaturi din bucatarie:

1. Apa fierbinte in mancare. Intotdeauna cand trebuie sa pui apa in mancarea care fierbe, foloseste apa fierbinte sau clocotita. In caz contrar, mancarea isi pierde din gust.

2. Budinca fara crusta. Nu-ti place ca budinca sa prinda crusta? Atunci pune putin zahar in ea.

3. Boiaua de ardei. Daca nu vrei ca produsele din carne sa prinda gust amar, nu pune boiaua de ardei peste carne inainte de frigere.

4. Albus. Albusul se poate bate cu usurinta si spuma va fi tare daca inainte adaugi putin zahar sau zeama de lamaie. Ai grija ca in albus sa nu ajunga si din galbenus, daca doresti sa bati albusul spuma.

5. Aroma de cafea. Iti place cum miroase cafeaua macinata? Ca sa te bucuri cat mai mult timp de ea, pune cutia cu cafea in frigider.

6. Aluatul de prajituri. Aluatul de prajituri trebuie intins intotdeauna in aceeasi directie, fiindca schimband directia, dospirea nu va fi uniforma.

7. Avocado. Poti coace un avocado daca il pui in intr-o punga inchisa la culoare si il tii pentru un timp la loc cald.

8. Broccoli. Daca vrei sa inabusi in untura sau sa pui la prajit, broccoli se intaresti.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cafea_macinata.JPG
4 albus 7 avocado 8 broccoli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019183 (s)