News Flash:

8 reguli simple pentru a face niste clatite subtiri si crocante

12 Octombrie 2016
2394 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Daca vrei sa savurezi niste clatite subtiri si crocante, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi:
1. Lichidul trebuie sa fie fierbinte, din care vom face aluatul, pentru a imbunatati adezivitatea fainei.
2. Ca sa primeasca frumoase si gustoase, trebuie sa lasam faina cernuta sa stea putin.
 
3. Sarea si zaharul il punem in conformitate cu reteta, daca e prea mult zahar aluatul se intareste.
4. Daca vom dizolva faina in apa sarata, nu se vorma goluri de aer in aluat.
 
5. In tava in care vom praji clatite vom presara cu sare, apoi o vom sterge cu un servetel, dupa care vom pune ulei si aluat.
6. Cand intoarcem clatita in tava, aluatul se va rupe, atunci trebuie sa adaugam putina faina si un ou.
 
7. Pentru a reincalzi clatitele, le acoperim cu o folie si punem in cuptorul preincalzit la 140 grade la nivelul superior timp de 10-15 minute.
8. Nu tot timpul reusim sa mancam la o masa clatitele. A doua zi nu mai arata asa proaspete si gustoase. Pentru a le da prospetime trebuie sa le presuram cu zahar si sa le asezam in patru si sa le asezam in forma unsa cu unt, dupa care le punem in cuptor pe 4-5 minute. În final– delicioase, crocante, caramelizate, clatitele pe masa! Si mai deliciose proaspat coapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta clatite sfaturi clatite clatite subtiri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Andrada  | #1114
Ce traducere e asta??? Nu sunt originale articolele, dar nici macar traducerea si adaptarea nu ati putut sa o faceti cu bun simt?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017786 (s)