News Flash:

7 sfaturi din bucatarie

15 Mai 2012
3871 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi din cartofi
Iata 7 sfaturi din bucatarie:

1. Pentru ca nici carnea, nici ouale, nici gogosile sa nu se lipeasca de vas, incalzeste-l mai intai, apoi pune grasimea la incins.

2. Vei obtine gogosi mai pufoase daca torni putina bere in aluat.

3. Galbenusurile se pastreaza mai bine in frigider daca sunt puse intr-o cana, iar peste ele se toarna apa cat sa le acopere.

4. Glazura de zahar va avea un gust deosebit daca amesteca zaharul pudra cu zeama de lamaie sau de portocale. Ea trebuie intinsa bine cat este calda.

5. Vrei sa faci gogosi din cartofi? Pentru o culoare aurie razuieste un morcov peste cartofi.

6. Mancarea dulce e mai gustoasa daca punem un pic de sare, iar cea sarata e mai fina daca i se adauga niste zahar.

7. Gustul prea dulce al mancarurilor poate fi refacut cu otet de mere ori putina zeama de lamaie.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere frigider culoare aurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033853 (s)