News Flash:

5 sfaturi utile in bucatarie

6 Iunie 2012
2205 Vizualizari | 0 Comentarii
1. Daca vreti ca vinetele gatite sa nu-si piarda din culoare, stropiti-le cu putina zeama de lamaie.

2. Atunci cand vreti sa depozitati in frigider vinete cumparate, puneti-le mai intai intr-o punga de hartie.

3. Nu intepa niciodata friptura pe gratar. In caz contrar, isi pierde din sucul propriu.

4. Inainte de a-i praji, scurge sau usuca bine cartofii. Daca ii pui cu un pic de apa in uleiul incins, risti sa te frigi cu stropi din tigaie.

5. Carnea cu os se prajeste mai usor decat cea dezosata intrucat osul este un bun conductor termic si grabeste gatirea pe interior a carnii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinetele frigider cartofii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023456 (s)