News Flash:

3 ingrediente, o reteta incredibila - Cum se face painea crocanta cu usturoi

14 Iulie 2017
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Luati-va copiii in bucatarie pentru a face garnitura – scoateti orice unt cu usturoi in plus din frigider sau congelator pentru o saptamana aglomerata.

Ingrediente:

60 g unt moale
2 catei de usturoi pisati
1 bagheta (aproximativ 150g)

Mod de preparare:

Puneti untul intr-un castron, adaugati usturoiul si amestecati bine. Puneti untul pe o foaie de copt si rasuciti pentru a-l face sub forma de carnat. Lasati-l la rece pentru 10 minute.
Incalziti cuptorul cu ventilatie/gaz la 200 grade Celsiu/ 180 grade Celsius. Se taie bagheta in aproximativ 12 felii, lasand baza intacta pentru a o tine laolalta.
Scoateti ruloul de unt si taiati-l pe un tocator subtire. Apasati fiecare felie pe cate o felie de paine.
Impachetati totul intr-o folie, puneti-le intr-o tava si coaceti-le timp de 5-6 minute, apoi scoateti folia. Gatiti pentru inca 4-5 minute pentru a deveni mai crocanta.

sursa: sunt sanatoasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucatarie garnitura tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1883 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021260 (s)