News Flash:

3 ingrediente, o reteta incredibila - Cum se face painea crocanta cu usturoi

14 Iulie 2017
267 Vizualizari | 0 Comentarii
Luati-va copiii in bucatarie pentru a face garnitura – scoateti orice unt cu usturoi in plus din frigider sau congelator pentru o saptamana aglomerata.

Ingrediente:

60 g unt moale
2 catei de usturoi pisati
1 bagheta (aproximativ 150g)

Mod de preparare:

Puneti untul intr-un castron, adaugati usturoiul si amestecati bine. Puneti untul pe o foaie de copt si rasuciti pentru a-l face sub forma de carnat. Lasati-l la rece pentru 10 minute.
Incalziti cuptorul cu ventilatie/gaz la 200 grade Celsiu/ 180 grade Celsius. Se taie bagheta in aproximativ 12 felii, lasand baza intacta pentru a o tine laolalta.
Scoateti ruloul de unt si taiati-l pe un tocator subtire. Apasati fiecare felie pe cate o felie de paine.
Impachetati totul intr-o folie, puneti-le intr-o tava si coaceti-le timp de 5-6 minute, apoi scoateti folia. Gatiti pentru inca 4-5 minute pentru a deveni mai crocanta.

sursa: sunt sanatoasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucatarie garnitura tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019959 (s)