News Flash:

100% natural si pufos - Cum sa faci cascaval de casa pufos si gustos

31 August 2017
2137 Vizualizari | 0 Comentarii
Ce stim sa zicem despre cascavalul de pe rafturile supermarket-urilor? Oare este el 100% natural? Cu siguranta ca nu! Iata mai jos cea mai simpla reteta naturala de cascaval facut in casa in maxim 3 ore….

Ingrediente:

1 litru de lapte
1 lingura de sare
200-300 ml de smantana
3 oua

Citeste si Incepi sa le salivezi cand le vezi - Si ce usor sunt de preparat - Tartine cu cascaval si rosii

Mod de preparare:

Puneti sarea in lapte si dati la foc.
Intre timp bateti smantana si ouale.
De indata ce laptele incepe sa fiarba, adaugati amestecul de smantana si oua.
Puneti la strecurat masa dupa ce aceasta se ingroasa separandu-se de zer.
Lasati sa se scurga bine zerul.
Peste cateva ore poate fi servit.

Daca o sa adaugati putina curcuma, atunci cascavalul va avea o culoare galbena mai pronuntata.
Puteti, de asemenea, experimenta cu diferite verdeturi, cum ar fi mararul (atunci reduceti usor cantitatea de sare).
Daca vreti sa va iese un cascaval “pufos”, puteti adauga putin bicarbonat de sodiu in amestec.

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014162 (s)