News Flash:

10 sfaturi pentru gospodine - FOTO

29 Februarie 2012
4445 Vizualizari | 0 Comentarii
Migdale
1. Migdale: Pentru a decoji mai usor migdalele, pune-le in apa fierbinte pentru 15-20 de minute.

2. Biscuiti: Vei avea biscuiti proaspeti mai mult timp daca pui o bucatica de hartie sugativa pe fundul unui recipientului in care ii pastrezi.

3. Unt: Evita sa folosesti unt. Daca intr-adevar ai nevoie de el, foloseste unul cu putine grasimi

4. Mere: Pentru a nu oxida feliile de mere, stropeste-le cu putina zeama de lamaie. Vor arata proaspete mai mult timp.

5. Banana: Pune un pic de piure de banana pe locul in care te-ai ars pentru a simti putina racoare.

6. Telina: Pentru a pastra telina sau frunzele de telina proaspete cat mai mult timp, inveleste-le in folie de aluminiu si pune-o in frigider.

7. Mancare arsa: Pune ceapa tocata in vasul in care ai ars mancarea, apoi toarna apa clocotinda. Dupa 5 minute clateste.

8. Tocarea: Pentru a nu uza cutitul, foloseste un tocator din lemn. Daca utilizezi unul din plastic, e posibil ca produsele tocate sa se amestece cu bucatele de plastic.

9. Fructe uscate: Pentru a taia marunt fructele uscate, pune-le mai intai in frigider timp de o jumatate de ora; apoi taie-le cu un cutit fierbinte (cufundat in apa fierbinte).

10. Usturoi: Decojesti mai usor usturoiul daca acesta e usor incalzit inainte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Banana
migdale apa fierbinte biscuiti hartie sugativa unt mere banana telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2029 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040631 (s)