News Flash:

10 sfaturi culinare care te vor transforma intr-o gospodina desavarsita

5 Octombrie 2016
23876 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iata cateva sfaturi foarte bune, de aplicat in bucatarie:

1. Daca ai pus prea multa sare in ciorba, cufunda in oala o bucata de tifon in care ai pus cateva linguri de orez. Acesta va absorbi sarea in exces.
2. Pentru ca orezul sa fie foarte alb, pune o lingurita de otet in apa in care fierbe.

3. Marineaza carnea in bere blonda, amestecata cu sare, sos de soia si piper.
4. Ca sa fie mai moale, stropeste carnea cu putin suc de lamaie.

5. Pune niste gheata maruntita in carnea tocata pentru chiftelute. Astfel, acestea vor fi mai suculente.
6. Ca sa nu mai fie amare, vinetele trebuie sarate si lasate putin deoparte, apoi clatite. Abia dupa aceea pot fi preparate.

7. Taie galbenusul cu un cutit tinut in prealabil sub un jet de apa rece. Nu se va mai faramita.
8. Ciupercile trebuie sarate numai sfarsit. In caz contrar, se vor increti si vor parea si "ofilite".

9. Pune in salata boeuf o lingurita de zahar si o lingura de lapte. Va avea un gust mai intens.
10. Ca sa nu se mai cufunde bucatile de mar in prajitura, cand o bagi in cuptor, da-le in prealabil prin faina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfaturi culinare sfaturi gatit sfaturi mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019567 (s)