News Flash:

10 produse anti-cancerigene

19 Noiembrie 2013
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Stii foarte bine ca o farfurie cat mai colorata este secretul longevitatii. Ei bine, alimentele portocalii cu atat mai mult. Acestea au proprietati miraculoase impotriva cancerului, asa ca incearca sa le consumi cat mai des.

Morcovii
Sunt cu adevarat niste superalimente. Morcovii sunt plini de vitamina A, previn cancerul, imbunatatesc vederea si incetinesc procesul de imbatranire. Poti sa ceri mai mult de la o leguma?

Papaya
Numita de unii “fructul ingerilor”, papaya intretine sanatatea sistemului digestiv, intareste sistemul imunitar si iti protejeaza corpul de boli. Toate astea, cu un gust foarte bun.

Dovleac
Unul din cele mai apreciate alimente de toamna este excelent pentru vedere, pentru silueta si pentru sanatatea inimii. Iar vestea buna este ca e o leguma extrem de versatila – o poti folosi in multe retete.

Rosii portocalii
Unele studii au descoperit ca rosiile de o nuanta portocalie au licopen care se absoarbe mai usor in organism. Licopenul este un antioxidant care protejeaza corpul de cancer si alte boli.

Dovleac butternut
Slab in grasimi, cu o textura cremoasa si mult potasiu, aceasta leguma este plina de fibre si ajuta la intarirea oaselor. Cu cat este mai portocaliu, cu atat este mai sanatos.

Cartofi dulci
Contin multa vitamina A, un anti-inflamator care lupta cu bacteriile cauzatoare de acnee.

Cantaloupe
Este o specie de pepene care nu doar ca este foarte delicioasa, dar este si foarte sanatoasa: cantaloupe are un continut bogat de vitamina A, C si betacaroten.

Caise
Un fruct de talie mica, dar plin de fier, fibre si potasiu.

Portocale
Numeroase studii au aratat ca portocalele au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol din sange si accelereaza procesul de ardere a grasimilor. In plus, daca ai grija de alimentatia ta si optezi ca la desert sa consumi o portocala, timp de cateva ore nu iti va mai fi foame.

Guava
Acest fruct tropical este plin de licopen, un antioxidant puternic care lupta cu cancerul. In plus, are cu 63% mai mult potasiu decat o banana.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fructe anti-cancerigene legume anti-cancerigene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023613 (s)