News Flash:

"Zi si Noapte" - Desertul cu frisca si ciocolata, pe care il prepar neaparat de Revelion

29 Decembrie 2016
14299 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr ciocolata neagra
100 gr ciocolata alba
25 gr gelatina
270 gr frisca
5 linguri zahar
140 ml apa

Mod de preparare:

1. Pune gelatina la hidratat pentru vreo ora.
2. Muta ibricul la foc mic. Amesteca in mod constant cu o lingura in el, pentru ca gelatina sa se dizolve. Ai grija sa nu fiarba! Lasa mixul la racit apoi.
3. Mixeaza frisca cu zahar.
4. Topeste ciocolatele separat, la bain-marie.
5. Pune ciocolatele topite in doua boluri.
6. In fiecare bol pune frisca batuta si gelatina, apoi amesteca bine.
7. Pune compozitia alba in doua pahare, usor inclinate, si baga in frigider.
8. Dupa ce jeleul s-a intarit complet, pune compozitia neagra. Paharele trebuie sa fie tot inclinate.
9. Baga paharele in frigider.

desert ciocolata desert revelion
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2182 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019738 (s)

loading...