News Flash:

Va iese la fel? Cel mai bun TIRAMISU cu MASCARPONE… Iata cum se face

12 Ianuarie 2017
49363 Vizualizari | 0 Comentarii
Exista cateva deserturi care plac oricui, care sunt binevenite de catre oricine deoarece sunt de-a dreptul delicioase. Ei bine, tiramisu este unul dintre ele.

Ingrediente:

o lingura cu varf de cacao
500 gr mascaprone
400 gr piscoturi
250 ml cafea tare sau de cafea expresso
3 linguri zahar pudra
3 oua
3 lingurite de amaretto (sau o lingurita de esenta de migdale)

Mod de preparare:

Aveti grija ca tava in care veti pune prajitura sa fie perfecta, adica sa aiba marimea adecvata.
Pentru primul pas va trebui sa scoateti toate ingredientele din frigider deoarece pentru ca prajitura sa fie delicioasa acestea trebuie sa fie cat de cat caldute si reci, proaspat scoase.
Veti sparge ouale si le veti separa.
Galbenusurile le veti pune intr-un vas peste care veti adauga zaharul pudra.
Peste acest amestec veti pune cele 500 de grame de mascarpone si veti amesteca in mod continuu cu mixerul pana cand crema se va lega. La sfarsit veti pune fie amaretto fie acea lingurita de migdale.
Abusurile se vor bate spuma, iar mai apoi veti pune peste crema obtinuta anterior si vom amesteca insa de aceasta data fara mixer. Veti pune crema in frigider si o veti lasa pana cand veti termina de asezat piscoturile. Piscoturile se vor da pe ambele parti prin cafea insa nu trebuie sa le inmuiati foarte tare. Veti pune in tava primul strat de piscoturi, iar mai apoi veti intinde jumatate din crema. Apoi al doilea strat de piscoturi peste care vom pune crema care ne-a ramas. Pe deasupra este indicat sa pudrati cu o lingura de cacao, iar prajitura va fi servita dupa ce va sta cca 15 minute in frigider!

sursa

tiramisu reteta tiramisu
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2238 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013306 (s)

loading...