• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 02-05-2016 Pui cu ceapa si ardei
• 02-05-2016 Frigarui de pui - Reteta foarte usoara
• 02-05-2016 Salata calda cu cartofi
• 02-05-2016 Tocanita cu carne de vita
• 02-05-2016 Sarmale in vas roman
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
• 29-04-2016 Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai
• 28-04-2016 Cozonac de post
• 28-04-2016 Pasca cu orez
• 28-04-2016 Pasca cu crema de ciocolata
• 28-04-2016 Mici din carne de miel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tort ursulet panda

 

Ingrediente:

blat de tort cu apa

Pentru crema:

2 pliculete intaritor pt frisca
1,200 l smantana pt frisca
4 pliculete zahar vanilat
5 linguri cu varf finetti neagra
2 pliculete finness cu vanilie
o ciocolata neagra 70% cacao
5 linguri cu varf finetti alba

Pentru insiropat:

300 ml lapte
2 pliculete ciocolata calda

Mod de preparare:

Prima data am batut bine 800 ml smantana cu intaritorul pentru frisca, zaharul vanilat si finnessul. Dupa aceea am impartit compozitia in doua. Intr-un bol am frecat o parte din frisca cu cele 5 linguri de finetti alba, iar in altul celelalte linguri de finetti neagra.
Apoi am taiat cele doua blaturi in trei, le-am insiropat cu ciocolata calda si le-am umplut cu crema.B latul mai mare l-am folosit pentru corpul ursuletului, iar celalalt pentru cap. Din briose am facut urechi, maini si picioare.
Ca sa decorez am batut restul de frisca, apoi am impartit in doua. O parte amestecati-o cu ciocolata topita, iar restul lasati-o simpla. Imbracati ursul cu frisca. Decorati dupa plac, tineti-l vreo 2 ore (cel putin) in frigider, apoi serviti. Intre blaturi am pus si felii de banane.
Tort ursulet panda pregatit de Craita.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau