• 22-05-2015 Prajitura desteapta cu ciocolata
• 22-05-2015 Cheesecake cu gem
• 22-05-2015 Reteta prajitura cu portocala
• 22-05-2015 Prajitura Noire - reteta si sfaturi de gatit
• 22-05-2015 Tiramisu cu fructe de padure
• 21-05-2015 Sufleu de sparanghel
• 21-05-2015 Prajitura cu capsuni si ciocolata
• 21-05-2015 Cartofi umpluti la cuptor
• 21-05-2015 Reteta hamburger de pui
• 21-05-2015 Prajitura negresa
• 20-05-2015 Prajitura cu capsuni rapida
• 20-05-2015 Salata greceasca cu somon
• 20-05-2015 Reteta strudel cu cirese
• 20-05-2015 Mozzarella de casa
• 20-05-2015 Reteta de cornuri cu unt
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tort ursulet panda

 

Ingrediente:

blat de tort cu apa

Pentru crema:

2 pliculete intaritor pt frisca
1,200 l smantana pt frisca
4 pliculete zahar vanilat
5 linguri cu varf finetti neagra
2 pliculete finness cu vanilie
o ciocolata neagra 70% cacao
5 linguri cu varf finetti alba

Pentru insiropat:

300 ml lapte
2 pliculete ciocolata calda

Mod de preparare:

Prima data am batut bine 800 ml smantana cu intaritorul pentru frisca, zaharul vanilat si finnessul. Dupa aceea am impartit compozitia in doua. Intr-un bol am frecat o parte din frisca cu cele 5 linguri de finetti alba, iar in altul celelalte linguri de finetti neagra.
Apoi am taiat cele doua blaturi in trei, le-am insiropat cu ciocolata calda si le-am umplut cu crema.B latul mai mare l-am folosit pentru corpul ursuletului, iar celalalt pentru cap. Din briose am facut urechi, maini si picioare.
Ca sa decorez am batut restul de frisca, apoi am impartit in doua. O parte amestecati-o cu ciocolata topita, iar restul lasati-o simpla. Imbracati ursul cu frisca. Decorati dupa plac, tineti-l vreo 2 ore (cel putin) in frigider, apoi serviti. Intre blaturi am pus si felii de banane.
Tort ursulet panda pregatit de Craita.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau