• 24-07-2014 Inghetata cu banane la gratar
• 24-07-2014 Salata de ton cu rosii, paste si masline
• 24-07-2014 Cocktail Apple Martini
• 24-07-2014 Ceva ce nu ai mai gatit pana acum: humus cu busuioc
• 24-07-2014 Reteta de frittata cu cu branza Cheddar
• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
• 23-07-2014 Cel mai sanatos colorant aliment natural: afinele
• 23-07-2014 Despre tehnica de gatit "en papillote"
• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tort ursulet panda

 

Ingrediente:

blat de tort cu apa

Pentru crema:

2 pliculete intaritor pt frisca
1,200 l smantana pt frisca
4 pliculete zahar vanilat
5 linguri cu varf finetti neagra
2 pliculete finness cu vanilie
o ciocolata neagra 70% cacao
5 linguri cu varf finetti alba

Pentru insiropat:

300 ml lapte
2 pliculete ciocolata calda

Mod de preparare:

Prima data am batut bine 800 ml smantana cu intaritorul pentru frisca, zaharul vanilat si finnessul. Dupa aceea am impartit compozitia in doua. Intr-un bol am frecat o parte din frisca cu cele 5 linguri de finetti alba, iar in altul celelalte linguri de finetti neagra.
Apoi am taiat cele doua blaturi in trei, le-am insiropat cu ciocolata calda si le-am umplut cu crema.B latul mai mare l-am folosit pentru corpul ursuletului, iar celalalt pentru cap. Din briose am facut urechi, maini si picioare.
Ca sa decorez am batut restul de frisca, apoi am impartit in doua. O parte amestecati-o cu ciocolata topita, iar restul lasati-o simpla. Imbracati ursul cu frisca. Decorati dupa plac, tineti-l vreo 2 ore (cel putin) in frigider, apoi serviti. Intre blaturi am pus si felii de banane.
Tort ursulet panda pregatit de Craita.

loading...

Video Stiri