• 24-06-2016 Prajitura cu suc de rosii
• 24-06-2016 Cartofi cu pulpe de pui
• 24-06-2016 Limonada cu pepene rosu si menta
• 24-06-2016 Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente
• 24-06-2016 Margarita pentru copii. Un cocktail plin de vitamine
• 23-06-2016 Gogosele cu Nutella
• 23-06-2016 Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica
• 23-06-2016 Smoothie de sfecla rosie
• 23-06-2016 Suc de morcovi. Pline de vitamine si minerale
• 23-06-2016 Salata de fasole verde. Reteta de vara, usor de facut
• 22-06-2016 Omleta cu carnati si branza
• 22-06-2016 Gratar de pui cu ciuperci si cascaval
• 22-06-2016 Friptura de curcan in sos
• 22-06-2016 Rulada din carne de pui
• 22-06-2016 Evantai cu sunca si branza de burduf
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tort ursulet panda

 

Ingrediente:

blat de tort cu apa

Pentru crema:

2 pliculete intaritor pt frisca
1,200 l smantana pt frisca
4 pliculete zahar vanilat
5 linguri cu varf finetti neagra
2 pliculete finness cu vanilie
o ciocolata neagra 70% cacao
5 linguri cu varf finetti alba

Pentru insiropat:

300 ml lapte
2 pliculete ciocolata calda

Mod de preparare:

Prima data am batut bine 800 ml smantana cu intaritorul pentru frisca, zaharul vanilat si finnessul. Dupa aceea am impartit compozitia in doua. Intr-un bol am frecat o parte din frisca cu cele 5 linguri de finetti alba, iar in altul celelalte linguri de finetti neagra.
Apoi am taiat cele doua blaturi in trei, le-am insiropat cu ciocolata calda si le-am umplut cu crema.B latul mai mare l-am folosit pentru corpul ursuletului, iar celalalt pentru cap. Din briose am facut urechi, maini si picioare.
Ca sa decorez am batut restul de frisca, apoi am impartit in doua. O parte amestecati-o cu ciocolata topita, iar restul lasati-o simpla. Imbracati ursul cu frisca. Decorati dupa plac, tineti-l vreo 2 ore (cel putin) in frigider, apoi serviti. Intre blaturi am pus si felii de banane.
Tort ursulet panda pregatit de Craita.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri