• 27-04-2015 Reteta enchilada cu smantana
• 27-04-2015 Enchilada reteta
• 27-04-2015 Bruschete cu rosii si usturoi
• 24-04-2015 Crenvursti in aluat
• 24-04-2015 Aripioare de pui cu sos
• 24-04-2015 Tort fara coacere
• 24-04-2015 Reteta paine cu branza
• 24-04-2015 Cartofi noi la cuptor cu branza
• 23-04-2015 Friptura frageda: sfaturi culinare
• 23-04-2015 Piept de pui prajit
• 23-04-2015 Sandvis cu ou si mozzarella
• 23-04-2015 Trandafiri din foietaj cu mere - FOTO
• 23-04-2015 Cartofi la cuptor cu bacon
• 22-04-2015 Reteta salata oua
• 22-04-2015 Prajitura cu crema caramel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tort ursulet panda

 

Ingrediente:

blat de tort cu apa

Pentru crema:

2 pliculete intaritor pt frisca
1,200 l smantana pt frisca
4 pliculete zahar vanilat
5 linguri cu varf finetti neagra
2 pliculete finness cu vanilie
o ciocolata neagra 70% cacao
5 linguri cu varf finetti alba

Pentru insiropat:

300 ml lapte
2 pliculete ciocolata calda

Mod de preparare:

Prima data am batut bine 800 ml smantana cu intaritorul pentru frisca, zaharul vanilat si finnessul. Dupa aceea am impartit compozitia in doua. Intr-un bol am frecat o parte din frisca cu cele 5 linguri de finetti alba, iar in altul celelalte linguri de finetti neagra.
Apoi am taiat cele doua blaturi in trei, le-am insiropat cu ciocolata calda si le-am umplut cu crema.B latul mai mare l-am folosit pentru corpul ursuletului, iar celalalt pentru cap. Din briose am facut urechi, maini si picioare.
Ca sa decorez am batut restul de frisca, apoi am impartit in doua. O parte amestecati-o cu ciocolata topita, iar restul lasati-o simpla. Imbracati ursul cu frisca. Decorati dupa plac, tineti-l vreo 2 ore (cel putin) in frigider, apoi serviti. Intre blaturi am pus si felii de banane.
Tort ursulet panda pregatit de Craita.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau