• 22-08-2014 Cum se prepara supa englezeasca?
• 22-08-2014 Salata marocana cu sfecla rosie
• 22-08-2014 Reteta de sos picant pentru friptura
• 22-08-2014 Pate de somon cu hrean
• 22-08-2014 Paste cu ton si porumb
• 21-08-2014 Orez cu mere si lamaie
• 21-08-2014 Dressing cu branza Roquefort
• 21-08-2014 Mere la cuptor
• 21-08-2014 Dressing cu usturoi pentru salata
• 21-08-2014 Mancarica de linte cu bacon
• 20-08-2014 Reteta de vara: prajitura cu mure
• 20-08-2014 Ghiveci de porc cu ciuperci
• 20-08-2014 Reteta din Japonia: mochi cu dovleac
• 20-08-2014 Biscuiti cu cocos si cafea
• 20-08-2014 Tiramisu cu cafea si limeta
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tiramisu cu mere coapte

 

Ingrediente:

6 mere
1 pachet jumate de piscoturi
300 gr frisca lichida
500 gr branza dulce sau mascarpone
2 plicuri zahar vanilat
4,5 linguri zahar
cafea pentru inmuiat piscoturile
cacao pentru pudrat
caramel

Mod de preparare:


Mai intai se pregatesc merele. Se taie in jumatate, se curata de cotor si se aseaza intr-o tava pe care am pus o hartie de copt, se dau la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-au copt si racit, se decojesc usor de coaja.
Frisca lichida se mixeaza bine, se adauga branza sau mascarpone, zaharul si zaharul vanilat. Zahar se pune in functie de cat de dulce vreti sa fie crema. Se mixeaza pana se omogenizeaza bine.

Piscoturile se "scalda" in cafeaua preparata, se pun pe o tava, se pune un strat de crema, se pudreaza cu cacao si pe mijloc se aseaza cate o jumatate de mar. Pe partile laterale, pe langa mar, se niveleaza cu crema si cu ajutorul linguritei turnam putin din caramel pe mere si pe langa. Se aseaza al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea.
Se pune ultimul strat de crema, se pudreaza cu cacao si se aseaza pe mijloc jumatati de mar.
Se da la frigider pana a2a zi.
Inainte sa serviti, caramelul il incalziti 1 minut la microunde si turnati deasupra prajiturii.

Tiramisu cu mere coapte
recomandat de Dia.

loading...

Video Stiri