• 01-07-2016 Asa se face omleta pufoasa! Perfecta pentru micul dejun
• 01-07-2016 Cum se face inghetata cu frisca si visine
• 01-07-2016 Tocanita de porc la ceaun
• 01-07-2016 Banoffee - prajitura cu banana si caramel
• 01-07-2016 Cordon Bleu cu branza elvetiana
• 30-06-2016 Cartofi prajiti Margherita
• 30-06-2016 Ardei umpluti cu orez, branza si pepperoni
• 30-06-2016 Rosii umplute cu branza si carnaciori
• 30-06-2016 Trandafirasi cu felii de piersica
• 30-06-2016 Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor
• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tiramisu cu mere coapte

 

Ingrediente:

6 mere
1 pachet jumate de piscoturi
300 gr frisca lichida
500 gr branza dulce sau mascarpone
2 plicuri zahar vanilat
4,5 linguri zahar
cafea pentru inmuiat piscoturile
cacao pentru pudrat
caramel

Mod de preparare:


Mai intai se pregatesc merele. Se taie in jumatate, se curata de cotor si se aseaza intr-o tava pe care am pus o hartie de copt, se dau la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-au copt si racit, se decojesc usor de coaja.
Frisca lichida se mixeaza bine, se adauga branza sau mascarpone, zaharul si zaharul vanilat. Zahar se pune in functie de cat de dulce vreti sa fie crema. Se mixeaza pana se omogenizeaza bine.

Piscoturile se "scalda" in cafeaua preparata, se pun pe o tava, se pune un strat de crema, se pudreaza cu cacao si pe mijloc se aseaza cate o jumatate de mar. Pe partile laterale, pe langa mar, se niveleaza cu crema si cu ajutorul linguritei turnam putin din caramel pe mere si pe langa. Se aseaza al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea.
Se pune ultimul strat de crema, se pudreaza cu cacao si se aseaza pe mijloc jumatati de mar.
Se da la frigider pana a2a zi.
Inainte sa serviti, caramelul il incalziti 1 minut la microunde si turnati deasupra prajiturii.

Tiramisu cu mere coapte
recomandat de Dia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri