• 18-04-2014 Tort de morcovi cu crema de ciocolata
• 18-04-2014 Iahnie cu carnati de post
• 18-04-2014 Ce sa NU faci de Paste!
• 18-04-2014 Cocktail cu sampanie si Limoncello
• 18-04-2014 Cum se fierb ouale?
• 18-04-2014 Spaghete cu zucchini si busuioc
• 18-04-2014 Reteta de Pink Lemonade Margarita
• 18-04-2014 Cocktail Aperol Spritz
• 18-04-2014 Cum se prepara ciorba de miel?
• 18-04-2014 Tartine cu crema si ridichi
• 18-04-2014 Bruschete cu mozzarella si rosii
• 18-04-2014 Supa de morcovi cu portocala
• 18-04-2014 Reteta de crostini cu capsuni si busuioc
• 18-04-2014 Pate de ficatei cu ceapa si salvie
• 18-04-2014 Reteta de smoothie cu mango
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Tiramisu cu mere coapte

 

Ingrediente:

6 mere
1 pachet jumate de piscoturi
300 gr frisca lichida
500 gr branza dulce sau mascarpone
2 plicuri zahar vanilat
4,5 linguri zahar
cafea pentru inmuiat piscoturile
cacao pentru pudrat
caramel

Mod de preparare:


Mai intai se pregatesc merele. Se taie in jumatate, se curata de cotor si se aseaza intr-o tava pe care am pus o hartie de copt, se dau la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-au copt si racit, se decojesc usor de coaja.
Frisca lichida se mixeaza bine, se adauga branza sau mascarpone, zaharul si zaharul vanilat. Zahar se pune in functie de cat de dulce vreti sa fie crema. Se mixeaza pana se omogenizeaza bine.

Piscoturile se "scalda" in cafeaua preparata, se pun pe o tava, se pune un strat de crema, se pudreaza cu cacao si pe mijloc se aseaza cate o jumatate de mar. Pe partile laterale, pe langa mar, se niveleaza cu crema si cu ajutorul linguritei turnam putin din caramel pe mere si pe langa. Se aseaza al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea.
Se pune ultimul strat de crema, se pudreaza cu cacao si se aseaza pe mijloc jumatati de mar.
Se da la frigider pana a2a zi.
Inainte sa serviti, caramelul il incalziti 1 minut la microunde si turnati deasupra prajiturii.

Tiramisu cu mere coapte
recomandat de Dia.

Video Stiri